ÁRAK

Kétféle árképzéssel dolgozunk. A helyszíni javítási és karbantartási szolgáltatás óradíjas formában kerül kiszámlázásra. Előre egyeztetett időpontban Hétfőtől Péntekig 8:00 órától 18:00 óráig az első óra díja 6000Ft, minden további megkezdett negyedóra 1500 Ft. Előre egyeztetett egyéb időpontban (például: este és hétvégén) az első óra díja 7500 Ft, minden további megkezdett negyedóra 1875Ft. Sürgős, azonnali esetekben az első óra díja 9000 Ft, minden további megkezdett negyedóra 2250Ft.

A helyszínre történő kiszállás, a számítógépek illetve egyéb eszközök műhelybe történő elszállítása, illetve azok javítás utáni házhozszállítása a “belső szervízterületen” díjmentes, a “külső szervízterületen” 6000 Ft. A szervízterületekről IDE KATTINTVA tájékozódhat.

A műhelyben nyújtott szolgáltatások árait az alábbi táblázatban találja. A műhelyben nyújtott szolgáltatásokat hétvégén +25%, sürgős, azonnali esetekben  +50% felárral vállaljuk.

Természetesen az esetlegesen felhasznált alkatrészek az óradíjon illetve a szolgáltatási díjon felül kerülnek kiszámlázásra.

Szolgáltatásaink díjazásával kapcsolatban felmerülő kérdéseire IDE KATTINTVA találhat választ.

LAPTOPOK ÉS AIO SZÁMÍTÓGÉPEK  HARDVERES JAVÍTÁSA

0 – 6.000 Ft

Hibafelmérési díjat csak abban az esetben kell fizetnie, ha azt követően Ön nem kéri a számítógép javítását. Nem számítunk fel hibafelmérési költséget, ha a hibamegállapítást követően Ön megrendeli az általunk ajánlott javítást, illetve, ha  laptopja javítási költségei meghaladnák az észszerű mértéket vagy javíthatatlan.

9.000 Ft

Laptop szétszerelése, teljes belső portalanítása, hűtőpaszta cseréje, majd ezt követően a rendszer hőmérsékletének illetve zajszintjének diagnosztikája terhelés alatt.

5.000 – 9.500 Ft

Az alkatrész cseréje, bővítése, a szükséges meghajtóprogramok telepítése, a rendszer tesztelése. Ide tartoznak a következő alkatrészek: hűtőventillátor, Wi-Fi és Bluetooth kártyák, merevlemez, SSD, memóriamodulok, processzor, optikai meghajtók, touchpad, billentyűzet, akkumulátor, cmos elem, stb. Amennyiben az alkatrész  cseréje a laptop szétszerelése nélkül is megoldható (a laptop alján található szervízablakon keresztül), az első alkatrész cseréje 5000 Ft, minden további alkatrész cseréje plussz 1200 Ft. Ha az alkatrész cseréjéhez a laptopot szét kell szerelni, az első alkatrész cseréje 9500 Ft, minden további alkatrész cseréje plussz 1200 Ft. Szétszerelés esetén a laptopot kedvezményes áron – 3600 Ft ellenében – kitisztítjuk, ha szükséges! Felhívjuk figyelmét, hogy a háttértárolók cseréje esestén az adatok másolása az új háttértárolókra külön szolgáltatásként vehető igénybe!

12.000 Ft

Laptopok alapjainak cseréje költséges szervíz, a legritkább esetekben éri csak meg. Ennek oka, hogy laptop alaplapot ritkán lehet kapni (a gyártók az ilyesfajta szervízt szeretik megtartani maguknak, nagyon magas szervízáron), ha mégis lehet, az legtöbbször használt, felújított, 1-2 hónapos garanciával. Persze vannak esetek, amikor megéri. Felhívjuk figyelmét, hogy a laptopok alaplapcseréjének alkalmával esetenként új Windows liszenszre is szükség lehet, amelynek költsége nem értendő az alaplapcsere árába!

10.000 – 18.500 Ft

Laptop szétszerelése, a kijelző cseréje. Az ár a kijelző cseréjének bonyolultságától függ.

10.000 – 18.500 Ft

Laptop szétszerelése, a zsanér javítása vagy cseréje. Az ár a szétszerelés bonyolultságától függ. Szétszerelés esetén a laptopot kedvezményes áron – 3600 Ft ellenében – kitisztítjuk, ha szükséges!

10.000 – 18.500 Ft

Laptop szétszerelése,  a tápcsatlakozó javítása vagy cseréje. Ha a javítás nem igényel forrasztást, az ár 10000 Ft, ellenkező esetben 18500 Ft. Szétszerelés esetén a laptopot kedvezményes áron – 3600 Ft ellenében – kitisztítjuk, ha szükséges!

10.000 – 18.500 Ft

Laptop szétszerelése,  az adott csatlakozó (USB, mikrofon, hangszóró, hálózat, videokimenet, stb) javítása vagy cseréje. Ha a javítás nem igényel forrasztást, az ár 10000 Ft, ellenkező esetben 18500 Ft. Szétszerelés esetén a laptopot kedvezményes áron – 3600 Ft ellenében – kitisztítjuk, ha szükséges!

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEK HARVERES JAVÍTÁSA

0 – 6.000 Ft

Hibafelmérési díjat csak abban az esetben kell fizetnie, ha azt követően Ön nem kéri a számítógép javítását. Nem számítunk fel hibafelmérési költséget, ha a hibamegállapítást követően Ön megrendeli az általunk ajánlott javítást, illetve, ha  számítógépének javítási költségei meghaladnák az észszerű mértéket vagy javíthatatlan.

6.500 Ft

Számítógép szétszerelése, teljes belső portalanítása, hűtőpaszta cseréje, majd ezt követően a rendszer hőmérsékletének illetve zajszintjének diagnosztikája terhelés alatt.

5.000 Ft

Az alkatrész cseréje, bővítése, a szükséges meghajtóprogramok telepítése,  a rendszer tesztelése. Ide tartoznak a következő alkatrészek: hűtőventillátorok, Wi-Fi és Bluetooth kártyák, merevlemez, SSD, memóriamodulok, processzor, optikai meghajtók, cmos elem, stb. Az első alkatrész cseréje 5000 Ft, minden további alkatrész cseréje plussz 1200 Ft. Alkatrészcsere alkalmával a számítógépet 3600 Ft ellenében kitisztítjuk, ha szükséges! Felhívjuk figyelmét, hogy a háttértárolók cseréje esestén az adatok másolása az új háttértárolókra külön szolgáltatásként vehető igénybe!

8500 Ft

Az alaplap cseréje, a szükséges meghajtóprogramok telepítése,  a rendszer tesztelése. Alaplapcsere alkalmával a számítógépet 3600 Ft ellenében kitisztítjuk, ha szükséges! Felhívjuk figyelmét, hogy az eredetitől eltérő alaplap beszerelése esetében az operációs rendszert legtöbbször újra kell telepíteni, esetenként új Windows liszenszre is szükség van! Az operációs rendszer újratelepítése, az adatok másolása külön szolgáltatásokként vehetők igénybe. A Windows liszenszre költsége nem értendő az alaplapcsere árába!

SZOFTVERES JAVÍTÁSOK

12.000 Ft

Az operációs rendszer telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő illesztőprogramok, standard felhasználói programok (PDF olvasó, választott böngésző, tömörítőprogram, stb.) telepítése és frissítése.  Háttértárolók állapotának ellenőrzése, a rendszer tesztelése. Windows telepítés esetén az ár a liszenszet nem tartalmazza!

2.000 Forinttól

Szofverek telepítése, újtatelepítése (MS Office, Antivirus, stb.)

 • Első szoftver telepítése: 3000 Ft
 • Második, harmadik szoftver telepítése: 1000 Ft / szoftver
 • Negyediktől: 750 Ft / szoftver

9.000 Ft

 • Az automatikusan elinduló programok felülvizsgálata
 • Rosszindulatú kódok keresése (vírus, adware, rootkits, egyéb malware)
 • Rendszertisztítás (ideiglenes fájlok, felesleges regisztrációs bejegyzések, nem használt programok törlése)
 • Operációs rendszer, meghajtóprogramok, antivírus szoftver frissítése
 • Adattárolók, ventilátorok állapotának tesztelése
 • Hőmérséklet mérése terhelés alatt

Szükség esetén ajánlást teszünk a belső portalanításra. Amennyiben az ajánlott belső tisztítást a Windows optimalizációval egyidőben végezzük, azt kedvezményes áron, 3600 Ft ellenében tesszük!

5.000 Ft

A BIOS frissítése és beállítása, a számítógép stabil működésének ellenőrzése új BIOS-szal, háttértárolók ellenőrzése.

13.000 Ft

Háttértároló klónozása (tökéletes másolat készítése) új háttértárolóra. Adattároló állapotának ellenőrzése.

5.500 Forinttól

Adatok másolása működő adattárolóról (HDD, SSD, flashdrive, memória kártya, optikai lemez) egy másik adattárolóra.

A megadott árak adathordozónként  értendőek.

 • 150GB-ig: 5500Ft
 • 150GB – 500 GB-ig: további 900Ft / 100GB
 • 500GB – 1TB-ig: további 750Ft / 100GB
 • 1TB felett: további 650Ft / 100GB

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

40 Ft / GB, de minimum 18.500 Ft adathordozónként

Adatmentés logikailag sérült adathordozókról (HDD, SSD, Flashdrive, memória kártya) a következő esetekre:

 • partíciók törlése vagy sérülése
 • fájlok vagy mappák törlése vagy részleges felülírása
 • adathordozó formázása, particionálása
 • operációs rendszer összeomlása, helyreállítása vagy újratelepítése miatti adatvesztés

6.000 Ft / óra személyenként

Online, otthonában, irodájában.

Hétköznap este 6 óra után és hétvégén a szolgáltatást 25%-os felárral vállaljuk.

1500 Ft / 15 perc, de minimum 5000 Ft / alkalom

Hardver-, szoftver-, szolgáltatás beszerzési tanácsadás, szakvélemény, fejlesztések, otthoni iroda tervezése, stb.

Hétköznap este 6 óra után és hétvégén személyes vagy online konzultációt 25%-os felárral vállalunk.

Egyéni árajánlat alapján

1.500 Ft / 15 perc, de minimum 5.000 Ft

Ha lehetséges, távoli eléréssel megoldjuk problémáját. Ha nem sikerül, nem kell fizetnie.

Hétköznap este 6 óra után és hétvégén a szolgáltatást 25%-os felárral vállaljuk.

Sürgős, azonnali esetekben a szolgáltatást 50%-os felárral vállaljuk.

14.500 Ft – 26.000 Ft*

Konfiguráció egyeztetése, alkatrészek beszerzése és összeszerelése, BIOS frissítés, operációs rendszer, meghajtóprogramok telepítése, a konfiguráció tesztelése terhelés alatt, számítógép üzembehelyezése otthonában, irodájában.

Az fenti ár nem tartalmazza a hardver (megépített számítógép, egyéb perifériák), az operációs-rendszer licensz árát, illetve egyéb licensz árakat, sem a helyszínen található perifériák vagy szoftverek  beállításának árát (pl  nyomtató, vezeték nélküli kapcsolat, levelezőprogram, stb.).

*Nagyon speciális konfigurációk építésének díjszabása ettől eltérő lehet (mint pl. két operációs rendszer telepítése, szerverek, illetve nagyteljesítményű “GAMING” számítógépek építése, stb.) Kérjük érdeklődjön!