ÁRAK

Kétféle árképzéssel dolgozunk. A helyszíni javítási és karbantartási szolgáltatás óradíjas formában kerül kiszámlázásra. Előre egyeztetett időpontban Hétfőtől Péntekig 8:00 órától 18:00 óráig az óradíj 4000 Ft. Előre egyeztetett egyéb időpontban (például: este és hétvégén) az óradíj 5000 Ft, míg sürgős, azonnali esetekben 6000 Ft.

A helyszínre történő kiszállás, a számítógépek illetve egyéb eszközök műhelybe történő elszállítása, illetve azok javítás utáni házhozszállítása a “belső szervízterületen” díjmentes, a “külső szervízterületen” 4000 Ft. A szervízterületekről IDE KATTINTVA tájékozódhat.

A műhelyben nyújtott szolgáltatások árait az alábbi táblázatban találja. Sürgős, azonnali esetekben a műhelyben nyújtott szolgáltatásokat 50%-s felárral vállaljuk.

Természetesen az esetlegesen felhasznált alkatrészek az óradíjon illetve a szolgáltatási díjon felül kerülnek kiszámlázásra.

Kombinált szolgáltatás esetén az árból 10% kedvezményt adunk! (A felhasznált alkatrészek ára ebbe nem értendő bele.)

Szolgáltatásaink díjazásával kapcsolatban felmerülő kérdéseire IDE KATTINTVA találhat választ.

LAPTOPOK HARDVERES JAVÍTÁSA

0 – 5.000 Ft

Hibafelmérési díjat csak abban az esetben kell fizetnie, ha azt követően Ön nem kéri a számítógép javítását. Nem számítunk fel hibafelmérési költséget, ha a hibamegállapítást követően Ön megrendeli az általunk ajánlott javítást, illetve, ha  laptopja javítási költségei meghaladnák az észszerű mértéket vagy javíthatatlan.

7.000 Ft

Laptop szétszerelése, teljes belső portalanítása, hűtőpaszta cseréje, majd ezt követően a rendszer hőmérsékletének illetve zajszintjének diagnosztikája terhelés alatt.

4.000 – 8.000 Ft

Az alkatrész cseréje, bővítése, a szükséges meghajtóprogramok telepítése, a rendszer tesztelése. Ide tartoznak a következő alkatrészek: hűtőventillátor, Wi-Fi és Bluetooth kártyák, merevlemez, SSD, memóriamodulok, processzor, optikai meghajtók, touchpad, billentyűzet, akkumulátor, cmos elem, stb. Amennyiben az alkatrész  cseréje a laptop szétszerelése nélkül is megoldható (a laptop alján található szervízablakon keresztül), az első alkatrész cseréje 4000 Ft, minden további alkatrész cseréje plussz 1000 Ft. Ha az alkatrész cseréjéhez a laptopot szét kell szerelni, az első alkatrész cseréje 8000 Ft, minden további alkatrész cseréje plussz 1000 Ft. Szétszerelés esetén a laptopot díjmentesen kitisztítjuk! Felhívjuk figyelmét, hogy a háttértárolók cseréje esestén az adatok másolása az új háttértárolókra külön szolgáltatásként vehető igénybe!

9.500 Ft

Laptopok alapjainak cseréje költséges szervíz, a legritkább esetekben éri csak meg. Ennek oka, hogy laptop alaplapot ritkán lehet kapni (a gyártók az ilyesfajta szervízt szeretik megtartani maguknak, nagyon magas szervízáron), ha mégis lehet, az legtöbbször használt, felújított, 1-2 hónapos garanciával. Persze vannak esetek, amikor megéri. Felhívjuk figyelmét, hogy a laptopok alaplapcseréjének alkalmával esetenként új Windows liszenszre is szükség lehet, amelynek költsége nem értendő az alaplapcsere árába!

5.000 – 8.000 Ft

Laptop szétszerelése, a kijelző cseréje. Az ár a kijelző cseréjének bonyolultságától függ.

5.000 – 8.000 Ft

Laptop szétszerelése, a zsanér javítása vagy cseréje. Az ár a szétszerelés bonyolultságától függ.

8.000 – 10.000 Ft

Laptop szétszerelése,  a tápcsatlakozó javítása vagy cseréje. Ha a javítás nem igényel forrasztást, az ár 8000 Ft, ellenkező esetben 10000 Ft. Szétszerelés esetén a laptopot díjmentesen kitisztítjuk!

8.000 – 10.000 Ft

Laptop szétszerelése,  az adott csatlakozó (USB, mikrofon, hangszóró, hálózat, videokimenet, stb) javítása vagy cseréje. Ha a javítás nem igényel forrasztást, az ár 8000 Ft, ellenkező esetben 10000 Ft. Szétszerelés esetén a laptopot díjmentesen kitisztítjuk!

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEK HARVERES JAVÍTÁSA

0 – 5.000 Ft

Hibafelmérési díjat csak abban az esetben kell fizetnie, ha azt követően Ön nem kéri a számítógép javítását. Nem számítunk fel hibafelmérési költséget, ha a hibamegállapítást követően Ön megrendeli az általunk ajánlott javítást, illetve, ha  számítógépének javítási költségei meghaladnák az észszerű mértéket vagy javíthatatlan.

5.000 Ft

Számítógép szétszerelése, teljes belső portalanítása, hűtőpaszta cseréje, majd ezt követően a rendszer hőmérsékletének illetve zajszintjének diagnosztikája terhelés alatt.

4.000 Ft

Az alkatrész cseréje, bővítése, a szükséges meghajtóprogramok telepítése,  a rendszer tesztelése. Ide tartoznak a következő alkatrészek: hűtőventillátorok, Wi-Fi és Bluetooth kártyák, merevlemez, SSD, memóriamodulok, processzor, optikai meghajtók, cmos elem, stb. Az első alkatrész cseréje 4000 Ft, minden további alkatrész cseréje plussz 1000 Ft. Alkatrészcsere alkalmával a számítógépet 2000 Ft ellenében kitisztítjuk, ha szükséges! Felhívjuk figyelmét, hogy a háttértárolók cseréje esestén az adatok másolása az új háttértárolókra külön szolgáltatásként vehető igénybe!

5.500 Ft

Az alaplap cseréje, a szükséges meghajtóprogramok telepítése,  a rendszer tesztelése. Alaplapcsere alkalmával a számítógépet 2000 Ft ellenében kitisztítjuk, ha szükséges! Felhívjuk figyelmét, hogy az eredetitől eltérő alaplap beszerelése esetében az operációs rendszert legtöbbször újra kell telepíteni, esetenként új Windows liszenszre is szükség van! Az operációs rendszer újratelepítése, az adatok másolása külön szolgáltatásokként vehetők igénybe. A Windows liszenszre költsége nem értendő az alaplapcsere árába!

SZOFTVERES JAVÍTÁSOK

10.000 Ft

Az operációs rendszer telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő illesztőprogramok, standard felhasználói programok (PDF olvasó, választott böngésző, tömörítőprogram, stb.) telepítése és frissítése.  Háttértárolók állapotának ellenőrzése, a rendszer tesztelése. Windows telepítés esetén az ár a liszenszet nem tartalmazza!

1.500 Forinttól

Szofverek telepítése, újtatelepítése (MS Office, Antivirus, stb.)

 • Első szoftver telepítése: 1500Ft
 • Második, harmadik szoftver telepítése: 750Ft / szoftver
 • Negyediktől: 450 Ft / szoftver

7.500 Ft

 • Az automatikusan elinduló programok felülvizsgálata
 • Rosszindulatú kódok keresése (vírus, adware, rootkits, egyéb malware)
 • Rendszertisztítás (ideiglenes fájlok, felesleges regisztrációs bejegyzések, nem használt programok törlése)
 • Operációs rendszer, meghajtóprogramok, antivírus szoftver frissítése
 • Adattárolók, ventilátorok állapotának tesztelése
 • Hőmérséklet mérése terhelés alatt

Szükség esetén ajánlást teszünk a belső portalanításra. Amennyiben az ajánlott belső tisztítást a Windows optimalizációval egyidőben végezzük, azt kedvezményes áron, 2000 Ft ellenében tesszük!

3.000 Ft

A BIOS frissítése és beállítása, a számítógép stabil működésének ellenőrzése új BIOS-szal, háttértárolók ellenőrzése.

1.500 Ft / liszensz

Liszenszek (Windows, MS Office, stb.) beszerzésének kezelési költsége.

8.000 Ft

Háttértároló klónozása (tökéletes másolat készítése) új háttértárolóra. Adattároló állapotának ellenőrzése.

3.000 Forinttól

Adatok másolása működő adattárolóról (HDD, SSD, flashdrive, memória kártya, optikai lemez) egy másik adattárolóra.

 • 150GB-ig: 3000Ft
 • 150GB – 500 GB-ig: további 450Ft / 100GB
 • 500GB – 1TB-ig: további 400Ft / 100GB
 • 1TB felett: további 300Ft / 100GB

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

13 Ft / GB, de minimum 9.500 Ft adathordozónként

Adatmentés logikailag sérült adathordozókról (HDD, SSD, Flashdrive, memória kártya) a következő esetekre:

 • partíciók törlése vagy sérülése
 • fájlok vagy mappák törlése vagy részleges felülírása
 • adathordozó formázása, particionálása
 • operációs rendszer összeomlása, helyreállítása vagy újratelepítése miatti adatvesztés

4.000 Ft / óra személyenként

Online, otthonában, irodájában.

Hétköznap este 6 óra után és hétvégén a szolgáltatást 25%-os felárral vállaljuk.

1500 Ft / 15 perc, de minimum 4000 Ft / alkalom

Hardver-, szoftver-, szolgáltatás beszerzési tanácsadás, szakvélemény, fejlesztések, otthoni iroda tervezése, stb.

Hétköznap este 6 óra után és hétvégén személyes vagy online konzultációt 25%-os felárral vállalunk.

Egyéni árajánlat alapján

1.000 Ft / 15 perc, de minimum 2.000 Ft

Ha lehetséges, távoli eléréssel megoldjuk problémáját. Ha nem sikerül, nem kell fizetnie.

Hétköznap este 6 óra után és hétvégén a szolgáltatást 25%-os felárral vállaljuk.

Sürgős, azonnali esetekben a szolgáltatást 50%-os felárral vállaljuk.

10.000 Ft – 18.000 Ft

Konfiguráció egyeztetése, alkatrészek beszerzése és összeszerelése, BIOS frissítés, operációs rendszer, meghajtóprogramok telepítése, a konfiguráció tesztelése terhelés alatt, számítógép üzembehelyezése otthonában, irodájában.

Az fenti ár nem tartalmazza a hardver (megépített számítógép, egyéb perifériák) és az operációs rendszer árát. Operációs rendszer nélkül az egyedi számítógép összeállításának ára 10.000 Ft.